Το καλάθι μου

 ¨Η σταθερή εξέλιξη μιας αξίας στο χρόνο“

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 24.11.1959 ως Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός από τους Επιπλοποιούς του Νόμου Πιερίας, με σκοπό την προμήθεια ξυλείας, βιομηχανικών ειδών ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας.

Επιπλοποιοί και ξυλουργοί της Πιερίας οργανώνονται με σκοπό την προμήθεια των υλικών που χρησιμοποιούν σε καλύτερες τιμές και έτσι γεννήθηκε και δημιουργήθηκε η επιχείρηση.

Το 2004 ο Συνεταιρισμός μετατρέπεται σε Ανώνυμη Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία.

Το 2004 ξεκινά η ανέγερση του εργοστασίου ξυλείας σε 3.500τ.μ. Με την εγκατάσταση μηχανημάτων για την επεξεργασία επιφανειών μελαμίνης με παραγωγή κουζίνας, ντουλάπας, πόρτας, η οποία ολοκληρώνετε το 2008.

Το 2009 Ξεκινά η μετατροπή του κεντρικού κτιρίου από ένα κλασικό κατάστημα πώλησης υλικών επιπλοποιίας σε ένα Σύγχρονο Τεχνικό Πολυκατάστημα 3.000τ.μ. και πλέον με τον διακριτικό τίτλο "SPITIMAS”, που σηματοδοτεί την στροφή στη διακίνηση προϊόντων ευρείας οικιακής χρήσης.

Η επιχείρηση σήμερα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις των 28.000 τ.μ. στο 1χλμ Παλαιάς Εθνικής οδούς Κατερίνης – Θεσσαλονίκης. 

Η εταιρεία μας έχει εξελιχθεί κατά τη διάρκεια των 60 χρόνων λειτουργίας της, επεκτείνοντας το εύρος των προϊόντων που προσφέρει.

Με την εισαγωγή ειδών σπιτιού, επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ξυλείας αλλά και την αγορά μηχανήματος CNC, η εταιρεία μας επιδιώκει να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα και τις καλύτερες δυνατές τιμές στην αγορά με στόχο την εξυπηρέτηση των πελάτες μας.

Αυτή η επέκταση του εύρους προϊόντων οφείλεται στην ανταπόκριση αλλά και τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μας, καθώς και στην επιθυμία της επιχείρησης μας να παραμείνει ανταγωνιστική στην αγορά.

"Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα η προτεραιότητα μας!"

Powered by © 2019. All rights reserved.