Το καλάθι μου

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΖΙΝ TENERE PRO No XL ΜΠΛΕ

SKU
21000166
58,00 €
Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν στο κατάστημα και online.
Εξαντλημένο
Το παντελόνι εργασίας 310g/m2 της Kapriol Tenere Pro, είναι σχεδιασμένο για σκληρή δουλειά με μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο και η γραμμή του είναι fit.
Το παντελόνι εργασίας 310g/m2 της Kapriol Tenere Pro, είναι σχεδιασμένο για σκληρή δουλειά με μεγάλη ανθεκτικότητα στο χρόνο και η γραμμή του είναι fit. Με ελαστικό ύφασμα και τεχνικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Ο εργονομικός και άνετος σχεδιασμός του το κάνει ιδανικό για εργασίες σε εξωτερικούς χώρους. Ελαστική μέση για μεγαλύτερη άνεση με θηλιές ζώνης και φερμουάρ ΥΚΚ. Μεγάλη τσέπη μεταφοράς με ενίσχυση polyoxford, ανακλαστική γραμμή και κλείσιμο Velcro(χριτς-χρατς). Αριστερή τσέπη για κινητό τηλέφωνο ενισχυμένη με polyoxford. Ενίσχυση polyoxford στα γόνατα με εύκολο άνοιγμα για τοποθέτηση επιγονατίδα, με ανακλαστική γραμμή. Πίσω τσέπες με εύκολη πρόσβαση από επάνω με κλείσιμο Velcro(χριτς-χρατς), ενίσχυση με polyoxford και ανακλαστική γραμμή. Το ελαστικό ύφασμα προσφέρει μεγάλη άνεση κινήσεων και είναι ραμμένο με τριπλή ραφή. Κατασκευασμένο από: Κυρίως Ύφασμα: 73% Cotton, 25% Polyester, 2% Elastan Ενίσχυση: 100% Polyester Oxford PU coated
Περισσότερες Πληροφορίες
ΤύποςΠαντελόνι
ΥλικόΎφασμα
ΧρώμαΜπλε
ΔιαστάσειςNo XL
Για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής, βάλτε το προϊόν της επιθυμίας σας στο καλάθι, μεταβείτε εκεί και συμπληρώστε τον ταχυδρομικό σας κώδικα.
Powered by © 2019. All rights reserved.