Το καλάθι μου

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ NIGER No XXL ΜΠΕΖ

SKU
21000162
49,90 €
Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν στο κατάστημα και online.
Εξαντλημένο
ο παντελόνι Niger 260g/m2 της Kapriol, είναι το ιδανικό παντελόνι εργασίας σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό με υλικά μεγάλης ανθεκτικότητας και τεχνικά χαρακτηριστικά και λύσεις για όλες τις συνθήκες εργασίας.
ο παντελόνι Niger 260g/m2 της Kapriol, είναι το ιδανικό παντελόνι εργασίας σε εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό με υλικά μεγάλης ανθεκτικότητας και τεχνικά χαρακτηριστικά και λύσεις για όλες τις συνθήκες εργασίας. Με εξασφαλισμένη πρακτικότητα και άνεση καθώς επίσης και με θήκη για επιγονατίδες. Η γραμμή του παντελονιού είναι regular. Ελαστική μέση για μεγαλύτερη άνεση, με θηλιές ζώνης. Αριστερή τσέπη ασφαλείας με φερμουάρ πλάγιας τοποθέτησης αντικειμένων για τον περιορισμό κίνησης. Δεξιά τσέπη εργαλείων με ενισχυμένες ραφές και θήκη μέτρου. Μεγάλες πλαϊνές τσέπες και μια μικρότερη με εύκολο άνοιγμα Velcro(χριτς-χρατς). Ενίσχυση polyoxford στα γόνατα με δυνατότητα τοποθέτησης επιγονατίδων. Μια μεγάλη πίσω τσέπη με εύκολο άνοιγμα Velcro(χριτς-χρατς). Μεγάλη ενισχυμένη επιφάνεια polyoxford στο πίσω μέρος. Κατασκευασμένο από: Κυρίως Ύφασμα: 65% Polyester, 35% Cotton Ενίσχυση: 100% Polyester Oxford
Περισσότερες Πληροφορίες
ΤύποςΠαντελόνι
ΥλικόΎφασμα
ΧρώμαΜπεζ
ΔιαστάσειςNo XXL
Για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής, βάλτε το προϊόν της επιθυμίας σας στο καλάθι, μεταβείτε εκεί και συμπληρώστε τον ταχυδρομικό σας κώδικα.
Powered by © 2019. All rights reserved.