Το καλάθι μου

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ELEGANCE 64x56x111-122cm ΜΑΥΡΗ

SKU
01.01.1358
149,00 €
Οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν στο κατάστημα και online.
Εξαντλημένο
Καρέκλα γραφείου τύπου Manager της σειράς Elegance με μπράτσα. Διαθέτει διαστάσεις 64 x 56 x 111 - 121cm και διατίθεται σε μαύρη απόχρωση.
Καρέκλα γραφείου τύπου Manager της σειράς Elegance με μπράτσα. Διαθέτει διαστάσεις 64 x 56 x 111 - 121cm και διατίθεται σε μαύρη απόχρωση. Σχεδιασμένη με εργονομικό, ανατομικό σχεδιασμό και ενισχυμένη επένδυση στην πλάτη και στο κάθισμα. Φέρει μεταλλικό σκελετό υψηλής ποιότητας και επένδυση από Mesh πολύ καλής ποιότητας. Το κάθισμα έχει μηχανισμό με ανάκληση relax και αμορτισέρ, μπουκάλα-gaslift κατηγορία ΙΙΙ ο οποίος είναι και ο ενδεδειγμένος για αυτό των τύπο καθισμάτων, καθώς προσφέρει ασφάλεια, άνεση, διάρκεια ζωής και με αυξομείωση ύψους 122cm. Τα μπράτσα της καρέκλας είναι σταθερά από pp. Η βάση της είναι 5 σημείων βαρέος τύπου από Nylon με δυνατότητα περιστροφής 360° και ροδάκια κύλησης, από Nylon castor. Παρατηρήσεις: Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο, σε εργοστασιακή συσκευασία και με αναλυτικό οδηγό συναρμολόγησης. Η χρωματική απόχρωση του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρει ελαφρώς σε σχέση με την φωτογραφική απεικόνισή του στην οθόνη σας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΤύποςΜε ρόδες
ΥλικόMesh
ΧρώμαΜαύρο
Για να ενημερωθείτε για τα έξοδα αποστολής, βάλτε το προϊόν της επιθυμίας σας στο καλάθι, μεταβείτε εκεί και συμπληρώστε τον ταχυδρομικό σας κώδικα.
Powered by © 2019. All rights reserved.